MALAYSIA HOMEOPATHY CYBER LIBRARY DRHATTA.COM 2008-9-10-11

THE BEST MALAYSIA VIRTUAL HOMEOPATH  ;;  MHCL WEBSITE www.drhatta.com - consultant SINCE 2001

Komen anda tentang website ini, emelkan ke: drhatta3@yahoo.com.  Hubungi segera: 013-980 2991

"Promoting Homeopathy All Malaysia Over" project for continuous publication of homeopathy books & virtual knowledge. - info HBI

LAMAN UTAMA

RANKING HOMEOLIBRARY.COM MENCAPAI SASARAN TERTINGGI PADA HARI PERAYAAN DEEPAVALI

Oleh: Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD.

26 Oktober 2011

 Tiga hari yang lalu, laporan Alexa menyebut, "Statistics Summary for homeolibrary.com - Homeolibrary.com's three-month global Alexa traffic rank is 5,799,459. We estimate that 75% of the site's visitors are in Malaysia, where it has attained a traffic rank of 40,697. The site has been online for at least six years."

 Sebagaimana yang dilaporkan di dalam www.drhatta.com "Peningkatan ini sesuai dengan komitmen konsultan kami yang semakin tinggi. Beberapa bahan tambahan sudah ditambah, dan akan ditambah dari masa ke semasa mulai bulan ini."

 Dinyatakan juga bahawa, "Dengan peningkatan yang tiba-tiba daripada 7.5 juta dunia sebelumnya hingga pada hari ini ia berada di 5.79 juta dunia, maka web ini kembali berada dalam senarai ranking Malaysia. Selalulah lawati laman www.homeolibrary.com."

 Hari ini, ketika rakyat Malaysia bercuti sempena Deepavali, kami dikejutkan lagi dengan peningkatan ranking dalam masa tiga hari kepada paras 28, 506 dalam Malaysia dan  yang ke 4,831,842 dalam ranking dunia. Petikan daripada Alexa menyatakan:

 "Homeolibrary.com's three-month global Alexa traffic rank is 4,831,842. We estimate that 79% of the site's visitors are in Malaysia, where it has attained a traffic rank of 28,506. The site has been online for at least six years."

 Ini bermakna dengan pembaharuan dan semangat memantapkan perpustakaan siber ini ke tahap arus perdana global berjaya menarik minat lebih ramai lagi pengunjung. Oleh kerana laman ini satu-satunya yang berjaya memuatkan informasi dalam bahasa Malaysia online kepada umum mengenai perubatan homeopati dan alternatif, maka kita dapati 79% pengunjungnya pada waktu ini adalah dari Malaysia.

 Kami berharap laman ini bakal menjadi rujukan utama kepada sebahagian besar penduduk kepulauan Melayu yang mengetahui Bahasa Melayu seperti pengunjung di Indonesia, Brunei dan Thailand.

 Ia juga harus menjadi site rujukan utama bagi peminat, pelajar dan pengamal homeopati di Malaysia. Belajar dan berilmulah, kerana itulah kekayaan yang tidak akan dapat dicuri orang sedang kita menjadi bertambah kaya dengan ilmu pemberian Ilahi.

   Sekian. Wa Llahu a'lam.

 

 -  Admin homeolibrary.com.

 

HTML Comment Box is loading comments...

Consultant: Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD.

Copyright: HBI Health & Homoeopathy Centre

Updated: 26 Oktober 2011